nedelja, 15. julij 2007

Drobni užitki

Se počutim, kot da bi morala še napisat od dopusta...
Eh, saj ni bilo nič posebnega, ampak bom napisala post o tem samo zato, da bom zapolnila praznino med 5. in 12. blogerskim datumom ;)

Ja, drobni užitki...

... so to, da (danes se počutim kot da pišem post v stilu a la btful Lolita... ki je, btw, tak, kot je meni všeč, in edini pravi e-dnevnik - poleg Alexa the Volka) sem bila sama doma (kar se mi redko zgodi) in da se je najavil T. (kar se mi še redkeje zgodi) in prinesel s sabo večerjo.
V mamini novi ponvi sva naredila 3 orade, še za sestro, ki je prišla z dela ravno, ko so bile narejene...

Sem tega mnenja, da mora bit moški specialist za meso (in nekako ribe), jaz pa "obvladam" zelenjavo. In tako je T delal ribe, jaz pa priloge... Fantastično... zraven tokaja (sauvignonasse-a) Šibau, ki ima (mogoče samo danes, ob dobri hrani in dobri družbi) okus po zrelih hruškah! Adijo!!!

Drobni užitki, torej...
Dobra večerja, prijetna družba, nostalgična muzika (devetdeseta leta, Runaway Train by Soul Asylum, če se spomnete, in podobne, recimo UB 40 - Kingston town - ah, nostalgija!), in zdaj vino! Šibau z U-jem in ne V-jem! ;)
Turneje remija s penalom, da tisti ki izgubi, časti 20€ za medicinal verde. "Medicinal verde" si razlagajte po želji ;)
(Naj vam namignem, da je verde zelen, medicin- predpono pa poznate)

Sem DJ, tamala in T pa igrata... Sem hotela deliti z vami to, da ....

... razen tega, da ne bi hotela imet 10 let danes, v tem težkem svetu, v katerem je potrebno znat angleščino v 2. razredu in drugi tuj jezik v (najpozneje) 4. razredu, imam internet in ga izkoriščam za (baje piratsko) pobirat muziko (in niti ne toliko) filme. In zdaj uživamo v pravkar pobrani, zlowdani, dolpotegnjeni, kompilaciji lounge muzike...
Povezava dela prepočasi za dohajat moje tipkanje, ki danes ni glih hitro, zato toleriram , da bo post zapisan nekoliko bolj površno kot ponavadi, in ne bo imel vseh besed, ki bi jih rada linkala, v barvi linka... razumite :)

Jutri spet z vami,
nekoliko bolj trezno, hihi,

s.o.

Ni komentarjev:

Objavite komentar