petek, 13. julij 2007

Novih verižnih Sedem

Spoštujem tudi to, da niso vsem blogerjem všeč verige, meni se pa zdi odličen način za se spoznavat med seboj na področjih s skupnim imenovalcem... Pa še dobra ideja, če vroči dnevi vplivajo na navdih za prispevek na blogu...

Skratka, povabilo za sedem sanjarjenj iz otroštva je zopet prišlo iz brloga dopustniško razpoloženega Volka in jaz se z veseljem odzivam nanj!
Verigo je začela Sinica, sem zasledila...


Moja sanjarjenja so bila dokaj klasična...


Ko sem bila majhna sem hotela biti:


1.
Filmska igralka.
To, da si lahko vsakič nekaj drugega, je bilo zame zelo fascinantno! Mogoče vpliva na to multipla osebnost dvojčice?

2. Modna oblikovalka.
Usoda (fizika in kemija vesolja, pravim jaz temu) te vedno postavi na pot, katera je prava zate... To, da mi je zmanjkala le ena točka na sprejemnih izpitih za Srednjo oblikovno šolo v Ljubljani, je bil znak, da bom na drugih področjih bolj uspešna. (Pravzaprav, danes se sprašujem, če sem bila sploh kdaj talentirana za to!)

3. Nesmrtna.
Misel na to, da bo šel svet naprej brez mene, in da jaz ne bom vedela, kaj se dogaja, je bila utesnjujoča! Prav tako je bilo utesnjujoče dejstvo, da sem se bala, da se bom zbudila v krsti. Brrrr! Za Dedka Mraza sem si vedno želela čarobno palčko da bi si pričarala nesmrtnost. Živela otroška naivnost in fantazija!

4. Učiteljica.
Redovalnice prof. Sove so še vedno spravljene nekje v kleti, prav tako tudi želja, da bi svoje znanje posredovala naprej na učencu prijazen način...
Mogoče zaradi tega.

5. Stevardesa.
Zato, da bi videla svet in zato, ker se mi je zdel tako očarljiv poklic. Še posebej uniforma! Te "sanje" sem tudi uresničila. In ugotovila, da ni vse zlato kar se sveti, ampak vseeno - lahko rečem da sem poizkusila tudi to!

6. Lastnica papirnice.
Pisarniška oprema je moj fetiš. Poznate koga, ki je star 28 let in ima še vedno peresnico z vsemi fluorescentnimi flomastri, peresom, vodoodpornimi markerji v štirih barvah, triso trikotnikom in ostalim ter to tudi uporablja?
Pri meni najdete tudi vse mogoče post-it listke in nalepke za CD-je. Če se vam to ne zdi nič posebnega, naj povem, da imam tudi strojček za plastificiranje in tistega za spiralno vezavo! A sploh še kdo bere, po tem? Hihi...

7. Bogata.
Zato, da bi gradila zavetišča za živali in za druge, pomoči potrebne ljudi. Na kratko - želela sem biti bogata zato, da bi reševala svet. Hej, to pa niso več sanje iz otroštva! ;)

Lolita, Ziggy, Petra, Miss Nymphee, Andy Baby, Zloba, Neustavljiv (kar v komentarje, če ne gre drugače :)) - če boste brali, ste vabljeni... Če se vam ne da pa se ni treba opravičevat ;)

5 komentarjev:

  1. Mojih sedem:
    http://so-damn-beautiful.blogspot.com/2007/06/7even.html

    :)

    OdgovoriIzbriši
  2. saj bom... nisem pozabila. ampak se mi zdi, da sem bila vedno tak realist, da se moram res posvetiti in prekleto razmisliti. ar pa je v tej vročini nemogoče. mogoče jutri, ko pridem nazaj iz kolpe :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Andy
    Hihi, super... Glede vročine je res hudo :)
    Have a nice day na Kolpi!

    OdgovoriIzbriši
  4. kolpa bla super. ideje nisem dobila nobene, a sem se vseeno potrudila. maš na mojem blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. prebrano! hvala za trud, nasmejala sem "the eventu" =) =) =)

    OdgovoriIzbriši